Agressiivne vastane - kuidas vastu seista?

March 25, 2018

 

 

 

Kui sul on tegemist agressiivse vastasega on oluline, et te mõistate enda seisaku ja oleku tähtsust. Ükskõik, kas te olete hirmul või mitte , peate õppima kunsti säilitama pokkeri nägu kogu võitluse ajal, nii ei anna te vastasele hoogu ega motivatsiooni juurde.

 

Kogemus on ainus viis - nii suudad tõeliselt mõista, kuidas ohuga silmitsi seista. Ükski ettevalmistus ei õpeta teile, kuidas toime tulla hirmuga. Teil võib olla parim strateegia maailmas, aga kui te ei ole endas kindel, et te võite võita , siis ei tee te seda ka kunagi. Iga agressiivne vastane on erinev. Väljakutse seisnebki selles, et te õpite kasutama oma oskusi kõige tõhusamalt, et vastane võita. Kuna teie vastasel on kindlasti hea vastupidavus ja nad suruvad kogu aeg peale , pead ka sina kindel olema oma vastupidavuses ja ka kaitses.

 

Selleks, et oma vastupidavust arendada on vaja tugevat trenni. Mitte midagi , mis ringis juhtub, ei tohi tulla teile üllatusena. Mida rohkem erinevaid löögikombinatsioone võitluse käigus kasutad, seda suurem võimalus on vastane võita. Ühesuguseid kombosid kasutades muudad end liiga ettearvatavaks ja vastane näeb selles kohe võimalust. 

 

 

USKUGE ENDASSE! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

VIIMASED POSTITUSED

December 11, 2017

Please reload

arhiiv
Please reload

JÄLGI MEIE TEGEVUSI
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square